Jump to content
Szukamy Adminów CS 1.6 i CS 2 - złóż podanie na forum :) ×
Działamy hobbystycznie tylko i wyłącznie dla Was! <3 ×
Rekrutacja na Opiekuna Serwerów CS 1.6! Zapraszamy do składania podań! ×
Darmowe nagrody do wygrania w Losowaniu i Lotto! ×
Facebook

Recommended Posts

Posted

Cześć, w tym "poradniku" chciałem pokazać Wam jak sprawdzić poprawnie SS`y. Może przyda się komuś nowemu, przyszłemu UBT :D 

1. Numer skompresowania.

Każdy screenshot powinien mieć inny numer skompresowania.

spacer.png

2. Rozmiar pliku.

Każdy screenshot powinien mieć ten sam rozmiar pliku.

spacer.png

3. Data modyfikacji.

Każdy screenshot powinien mieć tą samą datę modyfikacji. [może być różnica czasowa 1 sekundy - domyślnie jest tak ustawione w AMXBANS oraz US [Ultimate Screen].

spacer.png

4. Numer CRC32

Każdy screenshot powinien mieć inny numer CRC32.

spacer.png

Jeżeli screenshoty, które sprawdzacie w jakikolwiek sposób łamią powyższe "punkty" macie prawo do odrzucenia apelacji, ponieważ możecie z góry założyć, że zostały one przerobione. Natomiast, jeśli wszystko jest w porządku to sprawdzacie screeny i jeśli według Was nie ma na screenach jakiś niedozwolonych modeli typu ESL itd. możecie apelacje przyjąć i odbanować gracza.

Poradnik jest mojego autorstwa, został napisany dawno temu, lecz myślę, że i tak jest przydatny.

• Like 2
  • Thanks 1

Skończyłem 15 lat, a nie wiem czy dożyje więcej
Może wszyscy chcieliby, ale co zrobić jak ja nie chce?
Nadal ryczę pojebany, nie wiem jak sobie poradzić
Czy to już lękowe stany witają się w mojej bani

Guest
This topic is now closed to further replies.

Sieć serwerów Counter Strike 1.6 & 2 - FAMECS.pl

FAMECS.pl to sieć serwerów counter strike 1.6 & 2. Od 2022 roku zbieraliśmy doświadczenie, by wylądować tu, gdzie teraz jesteśmy! Nowy, dojrzały i przejrzysty dla oka styl oraz czytelniejsze forum! Serwery counter strike 1.6 oraz counter strike 2 z różnymi modami - czekamy na Wasze propozycje!

Opcje

Partnerzy / sponsorzy

• Create New...

Important Information