Jump to content
Szukamy Adminów CS 1.6 i CS 2 - złóż podanie na forum :) ×
Działamy hobbystycznie tylko i wyłącznie dla Was! <3 ×
Rekrutacja na Opiekuna Serwerów CS 1.6! Zapraszamy do składania podań! ×
Darmowe nagrody do wygrania w Losowaniu i Lotto! ×
Facebook

Recommended Posts

Posted (edited)

Nick: Babcia Glenn
Admin który cię zbanował: nw
Powód bana: nw
Kiedy dostałeś bana(data i godzina): 10min temu
Mapa na jakiej dostałeś bana: nw
Demko z mapy: - 
Wyjaśnienia: wypytajcie mnie o regulamin na dc czy tam ts dziekuje :)

Edited by nightvz
  • Super 1
Posted (edited)

Masz jakieś skrimi lub nagranie z tego żeby było jasna cała sytuacja bana będzie wszystko fajnie . będziesz mógł cieszyć się z ct. Jak oczywiście mówisz prawdę to cię ktoś odbanuje

Edited by mario boss
Posted

@Babcia Glenn a odliczyles polecenie  bo to podchodzi trochę pod fk na więzieniu :/ może jakoś przejdź i administracja się może jakoś zlituje każdy popełnia błędy .Jestem na tak. Żeby ci przywrócić ct

Posted (edited)

Cześć, przepraszam za odpowiedź mam nadzieję, że nie zostanę ukarany, lecz przytoczę kilka rzeczy co do zaistniałego wątku.

Po pierwsze - wydaje mi się, że gdy piszesz odwołanie, prośbę o UB na CT to Ty powinieneś się starać o to, żeby została zaakceptowana, a nie administrator podejmujący werdykt, czyli:

- To Ty powinieneś zadbać o to, żeby wzór został uzupełniony w 100%, a nie napisał to na "odwal się, ale ub daj". 

Admin który cię zbanował: nw
Powód bana: nw
Kiedy dostałeś bana(data i godzina): 10min temu
Mapa na jakiej dostałeś bana: nw
Demko z mapy: - 

Dosłownie poza swoim nickiem oraz tego, że napisałeś bzdury w wyjaśnieniach nie przytoczyłeś żadnego solidnego argumentu do tego co się działo. W wyjaśnieniach masz obowiązek wyjasnić sytuację, która miała miejsce i przez którą dostałeś ową blokadę, a nie "sprawdźcie mnie" - administrator sprawdzający ma wiedzieć czemu dostałeś ową blokadę, a nie zgadywać i bawić się w zgaduj zgadula. 

A demko znajdziesz tutaj - http://909948.node47.pukawka.pl/

Wydaje mi się, że te odwołanie to kpina z administracji, pozdrawiam :) 

Edited by Wojciech
  • Like 1
  • Super 4

`

Posted (edited)

Oskarżony ma prawo się obronić każdy popełnia błędy  może siąść to na psychikę ale dajcie mu szansę na poprawę jakośc żeby to odpracował ciężka praca . Potwierdzam to co mówi Wojciech administrator nie będzie zgadywał gdzie jest filmik jakiś  z zdarzenia 

Edited by mario boss
Poprawka
Posted

Nie chce nic mówić, ale to nie hydepark by ciągnąć tu te pogawędki. Ban zostaje, czekam na rozpisanie jeszcze raz poprawnie wzoru, przypomnij sobie kto Cię banował i za co.

• Like 1
  • Wow 1
  • Super 1
Posted
UPS! Gracz zbanowany.
Jeżeli się z tym nie zgadzasz - skontaktuj się z nami!

• Like 1
  • nightvz changed the title to [Zbanowany] ub
Guest
This topic is now closed to further replies.

Sieć serwerów Counter Strike 1.6 & 2 - FAMECS.pl

FAMECS.pl to sieć serwerów counter strike 1.6 & 2. Od 2022 roku zbieraliśmy doświadczenie, by wylądować tu, gdzie teraz jesteśmy! Nowy, dojrzały i przejrzysty dla oka styl oraz czytelniejsze forum! Serwery counter strike 1.6 oraz counter strike 2 z różnymi modami - czekamy na Wasze propozycje!

Opcje

Partnerzy / sponsorzy

• Create New...

Important Information