Jump to content
Szukamy Adminów CS 1.6 i CS 2 - złóż podanie na forum :) ×
Działamy hobbystycznie tylko i wyłącznie dla Was! <3 ×
Rekrutacja na Opiekuna Serwerów CS 1.6! Zapraszamy do składania podań! ×
Darmowe nagrody do wygrania w Losowaniu i Lotto! ×
Facebook

Recommended Posts

Posted (edited)
Nick: Destiny
Propozycja: Jestem za dodaniem działów dodatkowych gier. Może zachęci to do większego "ruchu" na sieci oraz lepszemu pozycjonowaniu w google.

1. Battlefield 1/5/2042 (jeden dział)

2. Ja team BF ale - CallOfDuty/Warzone

3. Chivarly II

Gta nie gram ale:

4. GTA Online/RPmode

Edited by D3STINY
Posted (edited)

Propozycja fajna tylko w jakim celu dodawać co raz więcej gier, skoro aktualne działy gier stoją puste? Masz jakiś pomysł np. co by w tych działach napisać, jakieś ciekawe wątki itd. 

Według mnie bez celu jest tworzenie i tworzenie ciągle czegoś nowego, skoro na początek trzeba zacząć ingerencję w obecne wątki.

Aktualnie jestem na nie - może, gdyby użytkownicy aż tak przyciągali na obecne gry wagę, a według mnie tytuły gier typu: CS2, CS 1.6, LOL nie są aktualnie jakkolwiek rozwijane przez kogokolwiek to nie ma sensu, aby administracja traciła czas na dodawanie nowych.

image.png.de65848101d94d41c10cfef58abbf4cd.png

Edited by Wojciech

Skończyłem 15 lat, a nie wiem czy dożyje więcej
Może wszyscy chcieliby, ale co zrobić jak ja nie chce?
Nadal ryczę pojebany, nie wiem jak sobie poradzić
Czy to już lękowe stany witają się w mojej bani

Posted

Na chwilę obecną popieram mojego przedmówcę, muszę tam trochę poszperać i zainteresować użytkowników a dodawanie kolejnych działów póki co wydaje mi się zbędne.

Posted

Na moje zbędne

Chyba ze masz ciekawe informacje.

200w(1).gif.f69c335abc8de6064cbaa556a021c31a.gif

·gadugadu - 79679539

~ dc | macikfamecs

Posted

Zawszen możemy zmienić obecne dział na inną grę. Nie musi byc takiego zestawienia, może być inne. Czekam na propozycje gierek i może coś ruszymy :p

Posted (edited)
On 11/23/2024 at 5:04 PM, matt said:

Na moje zbędne

Chyba ze masz ciekawe informacje.

Nie mam informacji, są w google. Chodzi mi bardziej o zgadywanie się na wspólne granie na serwerach, a kto wie, ktoś szukający czegoś o np. bf1 wejdzie tu i zajrzy np. na JB. Więc czemu nie, nawet jeśli byłoby tam mało postów.

Edited by D3STINY