Jump to content
Szukamy Adminów CS 1.6 i CS 2 - złóż podanie na forum :) ×
Działamy hobbystycznie tylko i wyłącznie dla Was! <3 ×
Rekrutacja na Opiekuna Serwerów CS 1.6! Zapraszamy do składania podań! ×
Darmowe nagrody do wygrania w Losowaniu i Lotto! ×
Facebook

Recommended Posts

Posted

Nick: azjatkalove
Serwer o który aplikujesz: ONLY DD2
Link do twojego steam: *klik*
Doświadczenie: Byłem Właścicielem, Opiekunem i Adminem serwerów już pare razy więc coś nie coś sie znam na byciu opiekunem serwera.
Znajomość regulaminu: 8,5/10
Znajomość obsługi FTP oraz zarządzania serwerem [1/10]: 8
Ile poświęcisz czasu na opiekę na serwerem: 3/4h dziennie lub więcej w zależności od dnia czy też jest środek tygodnia czy weekend.
Co chciałbyś zmienić lub dodać na serwerze: Chciałbym dodać pare uroazmiceń do rozgrywki i dążyć do tego żeby gracze zostali u nas na DD2.
Parę zdań o sobie: Mam na imię Mikołaj mam 20 lat i uczę się na Technika Elektryka. Strasznie uwielbiam Bieszczady i musze chociaż raz w roku sie tam pojawić i wejść na szczyt do tzw. "Chatki Puchatka" i wypić koniaku. Jestem też strasznym wariatem i lubie dać sobie czasem w płuco chociaż nie wiem czy powinienem o tym pisać XD. Lubię bardzo gotować i uważam, że ja robie najlepszą Carbonare i Pizze, ponieważ kiedyś pracowałem w pizzeri neapolitańskiej. Czasem lubię coś podłubać przy aucie, ale chyba czas na zmiane bo 200 koni już nie daje takiej frajdy.

Dodaje również link do BanID: *klik*

• Like 4
  • Wow 1

AZJATKAZABILSOULWGLOWE.png.18c94f4a7830332718206d1bb702eb34.png

Posted

Cóż mogę napisać? Każde ręce do pomocy są przydatne - w szczególności przy budowie swojej "małej ojczyzny" w świecie CS :). Ja jestem na TAK

• Like 1
  • Super 1
Posted

Cześć Mikołaj. Pragnę się wypowiedzieć w podaniu z powodu takiego, że siedzę na forum i obserwuj co i jak jest, a przede wszystkim z powodu, że już parę razy miałem z Tobą do czynienia na jailbreak`u oraz raz, dwa na DD2. Generalnie moja wypowiedź jak zawsze nie bedzie złożona z samych myślników +/-, lecz z konstruktywnej opinii. Nie jestem kimś, aby analizować Twoje zachowanie, lecz wczoraj bodajże powiedziałeś, że np. nie nadajesz się na Opiekuna JB, bo masz inny sposób bycia czy cokolwiek. Generalnie ja odczułem coś innego, dzisiaj na DD2 fajnie zareagowałeś jak jeden z graczy zaczął mnie wyzywać i to mi się spodobało. Masz swój, unikalny sposób bycia, który mi się strasznie podoba. Jesteś wyluzowanym gościem, a przynajmniej na takiego wyglądasz, lecz z drugiej strony jesteś konsekwentny i nie pozwalasz sobie wejść na głowę, a bądźmy szczerzy - konsekwentność i poczucie wartości jest dużym plusem, a przynajmniej na takiej pozycji. Dla mnie jesteś dobrym kandydatem i według mnie należy Ci się szansa. To prawda - masz swoje odbitki kultury, lecz chyba każdy z nas przeklina? Ważne, że wiesz że masz robić to z umiarem, lecz w Twoim przypadku zauważyłem, że nie ma toksyczności i robisz to po prostu wprowadzając fajną, miłą atmosferę - przynajmniej na jailbreaku. Nie znam Ciebie jakoś głębiej, dlatego to opinia taka, którą nie każdy może wziąć pod uwagę, lecz musiałem ją napisać, a powody wymieniłem wyżej, a teraz standardowo:

+Wiek,

+Chęci,

+Ambitność, konsekwentność,

+Podanie też jest napisane według mnie okej, więc nie widzę problemu w nim.

Ode mnie zielone światło, powodzenia.

• Like 1
  • Super 1

`

Posted

Ode mnie również masz TAK :) 

widzę cię co dnia na forum czy ts aktywny jesteś , podanie ładnie napisane . Dodatkowo budujemy naszą małą stolicę coraz więcej a jak wiadomo więcej znaczy lepiej i każda para rąk się przyda . Doświadczenie posiadasz także nie pozostaje nic innego jak dać tobie szansę .

• Like 1
  • Super 1

sygnatura marek1.png

Posted

Również na TAK

+ Przyda się pomoc

+ Chęć pomocy

+ Wiek 

nightvz,

Prośba o bardziej rozbudowaną wypowiedź. Coś więcej o kandydacie.

• Like 1
  • Super 1

rounded-in-photoretrica.png.b74c6b2d4f0e792c34a470e85b6d8dd4.png

DC: mental3.1
Steam: M3nt4l 

Posted (edited)

Jestem na NIE!

Gdy ja go przyjmowałam na strażnika jailbreaka myślałam że to była dobra decyzja ponieważ ten kadytat napisał przepiękne podanie lecz w trakcie naszej współpracy kompletnie nie zawchowywal się jak ktoś na posadzie administracyjnej, brak nawet umiarkowanej kultury.  Często lubi sie kłócic na admin voice po ‰ lub innych substancjach. Nie jest to zachowanie na strażnika, admina a co dopiero na opiekuna.

Edited by PoProstuKlaudia
  • Like 3
  • Haha 2
  • Super 2

PoProstuSygnatura

Posted

Jestem na tak 
+wiek
+staż
+chęci
+ ambitny 

+doświadczenie 

Myśle że jest to osoba sprawdzona kreatywna.

• Like 1
  • Super 1

200w(1).gif.f69c335abc8de6064cbaa556a021c31a.gif

·gadugadu - 79679539

~ dc | macikfamecs

Posted
  • Definitywnie jestem na TAK.

Jeżeli chodzi o ciebie, miałem z tobą do czynienia nie raz, nie dwa, a wręcz multum razy, jeżeli chodzi o twoje zachowanie jesteś konsekwentny, ambitny i potrafisz pomóc w każdej sytuacji, w której ktoś, lub sam się postawisz. Myśląc o całokształcie twej osoby, ogólnie nie jesteś zły, czasami twoje zachowanie rzeczywiście wkracza na inny poziom, lecz trzeba Cię "zrozumieć". Wydaje mi się iż potrafiłbyś się w tym odnaleźć jeżeli byś tylko chciał. Rzeczywiście jeśli chcesz, to potrafisz, ale do tego potrzebne są chęci, a z tego co widzę chęciami emanujesz na wysoką skalę. Powiem tak.. Jesteś miłą, konsekwentną, ogarniętą osobą, ale jak każdy masz czasami swoje odpały, które mam nadzieję po podjęciu decyzji owego podania "ukrócisz". Liczę na Ciebie, bo rzeczywiście jest w tobie potencjał, ale weź sobie moją opinie do serca. To nie ocena, lecz szczera opinia.

• + Wiek
  • + Często się pojawiasz na serwerze
  • + Kreatywność, ambitność
  • + Chęci do podjęcia konsekwentnej posady
  • + Staż na sieci (ogólnikowo)
  • + doświadczenie w owym zawodzie
  • -/+ Przynajmniej według mnie.. Zabujałeś lekko w obłokach ze znajomością FTP i zarządzania serwerem, ponieważ wydaje mi się iż nota "8", jest to nota "pisania, czy tworzenia plg, a nie samej edycji".

Życzę powodzenia, SpIzGaNyy.

• Like 1
  • Super 1

image.png.2bf775f1b8c3704566ffbea2ec7bae20.png

Posted

Osobiście lubię Cię, Azjatko, i nie mam nic przeciwko Twojej osobie. Podanie napisałeś w sposób rozbudowany, dodatkowo posiadasz bogate doświadczenie, co sprawia, że można pomyśleć, iż masz same atuty i zalety. Niemniej jednak, mówiąc w skrócie – wspólnie grając na Jailu, lubisz sobie potrolować, powyzywać innych graczy. Pamiętaj, że Opiekun serwera to dosyć odpowiedzialne stanowisko, więc na ten moment Jestem na nie.

• Like 1
  • Super 1
Posted
Podanie zostało rozpatrzone POZYTYWNIE! Zgłoś się po rangę w odpowiednim dziale w przeciągu 48h!
  • Like 2
  • Super 1
Guest
This topic is now closed to further replies.

Sieć serwerów Counter Strike 1.6 & 2 - FAMECS.pl

FAMECS.pl to sieć serwerów counter strike 1.6 & 2. Od 2022 roku zbieraliśmy doświadczenie, by wylądować tu, gdzie teraz jesteśmy! Nowy, dojrzały i przejrzysty dla oka styl oraz czytelniejsze forum! Serwery counter strike 1.6 oraz counter strike 2 z różnymi modami - czekamy na Wasze propozycje!

Opcje

Partnerzy / sponsorzy

• Create New...

Important Information