Jump to content
Szukamy Adminów CS 1.6 i CS 2 - złóż podanie na forum :) ×
Działamy hobbystycznie tylko i wyłącznie dla Was! <3 ×
Rekrutacja na Opiekuna Serwerów CS 1.6! Zapraszamy do składania podań! ×
Darmowe nagrody do wygrania w Losowaniu i Lotto! ×
Facebook

Recommended Posts

Posted

Nick: Andrzej Lepper SAMOOBRONA
Admin który cię zbanował: Lucifer  Morningstar
Powód bana: Troll
Kiedy dostałeś bana(data i godzina): 2 tygodnie temu
Mapa na jakiej dostałeś bana: Niepamietam
Demko z mapy: Niemam
Wyjaśnienia: Dzień dobry, szczęść Boże sytuacja z moim banem wyglądała tak że prowadziłem 5 map pod rząd przez co 4 mapy prowadziłem wręcz idealnie, lecz wiadomo jak się człowiek zmęczy to jakość prowadzenia rownież nie jest idealna. Właśnie dlatego gdy prowadzilem juz piątą mape pod rząd administrator Lucifer Morningstar doszedł do konkluzji iż że mym motywem w drużynie counter terrorist jest troll gdy tak nie było bo byłem poprostu zmęczony.Chce przeprosic administratora Lucifer Morningstar jeżeli poczuł sie urażony w tamten dzień i obiecuje że do nastenej sytuacji juz nie dojdzie i z wielka przyjemnoscia poprowadze druzyne tt do ostatniego wieznia aby udzielic mu życzenia pod koniec rundy!.  Pozdrawiam nightvz .

Guest
This topic is now closed to further replies.

Sieć serwerów Counter Strike 1.6 & 2 - FAMECS.pl

FAMECS.pl to sieć serwerów counter strike 1.6 & 2. Od 2022 roku zbieraliśmy doświadczenie, by wylądować tu, gdzie teraz jesteśmy! Nowy, dojrzały i przejrzysty dla oka styl oraz czytelniejsze forum! Serwery counter strike 1.6 oraz counter strike 2 z różnymi modami - czekamy na Wasze propozycje!

Opcje

Partnerzy / sponsorzy

• Create New...

Important Information