Jump to content
Szukamy Adminów CS 1.6 i CS 2 - złóż podanie na forum :) ×
Działamy hobbystycznie tylko i wyłącznie dla Was! <3 ×
Rekrutacja na Opiekuna Serwerów CS 1.6! Zapraszamy do składania podań! ×
Darmowe nagrody do wygrania w Losowaniu i Lotto! ×
Facebook

Recommended Posts

Posted (edited)
Nick osoby zgłaszającej:Amfetamina.
Nick osoby oskarżonej: 
   Lucifer Morningstar

Data zdarzenia: 24/11/2024
Opis sytuacji: jest napisane poniżej
Dowody (demko z mapy itd.): demko 17:45
 Mianowicie pan administrator od siedmiu boleści chyba mnie nie lubi i postanowił mnie mutować za każde przewinienie, i żeby zaraz nie było płaczu tak wyzywałem przyznaje się, lecz

nie powinno to chyba wyglądać w ten sposób, że za napisanie śmieciu ja dostaje mute na 10 min. a reszta graczy co jedzie po sobie od biedaków cw*li szmat etc etc. nie dostaje nic.

Zacytuje jeszcze jego odpowiedź bo napisałem na u@ dlaczego tylko ja jestem mutowany i banowany to odpowiedział mi, że "To ja decyduje kto ma muta a kto nie" czyli jak idzie wywnioskować mamy na serwerze równych i równiejszych. Polecam na następny raz właściwie dobierać odpowiednich ludzi na odpowiednie stanowisko. mam nadzieję, że konsekwencję wobec administratora zostaną wyciagnięte. Pozdrawiam

Edited by Yelonek
nightvz, (edited)

24h na wypełnienie prawidłowego wzoru skargi na Jailbreak:
Nick osoby zgłaszającej:
Nick osoby oskarżonej:
Data zdarzenia:
Opis sytuacji:
Dowody (demko z mapy itd.):

Edited by nightvz
  • Haha 1
Posted

Cześć,
rozumiem, że skarga może wynikać z niezrozumienia mojego działania, dlatego chciałbym to wyjaśnić. Wyzywanie innych od „śmieci” jest zdecydowanie bardziej obraźliwe niż żartowanie o byciu „biedakiem”. Słowo „śmieć” ma charakter dehumanizujący i może być odbierane jako poniżanie czy atak na czyjąś godność. Natomiast określenie „biedak” w większości kontekstów jest mniej obciążające emocjonalnie, a czasem wręcz może być używane w żartobliwym tonie.

Co więcej, nikt w tej sytuacji nie używał bardziej obraźliwych określeń, takich jak „cwel” czy „szmata”, które z pewnością również spotkałyby się z moją reakcją.

Moim celem nie jest faworyzowanie kogokolwiek, ale dbanie o odpowiednią atmosferę w grze. Dlatego zdecydowałem się na reakcję wobec słów, które były bardziej obraźliwe i miały większy potencjał wywołania konfliktu.

• Like 1

lucifer.png

Posted

piszesz głupoty kolego i nie czytasz, ze zrozumieniem nie napisałem skargi bo nie zgadzam się z twoim werdyktem bo do wyzwisk się przyznałem, i nie używaj zwrotów których nie rozumiesz z internetu aby brzmieć na mądrzejszego, wyzwisko to wyzwisko a twoje porównanie biedaka i śmiecia jest równe runowi leśnemu, gdyż i to i to jest tym samym tzw. "OBRAŻANIE" niezależnie czy jest to cwel czy szmata czy biedak czy śmieć reakcja powinna być taka sama, twoim tokiem rozumowania dla mnie wyzwisko śmieć jest żartobliwe a biedak nie bo jestem zamożnym człowiekiem i co teraz? zaczniesz mutować jednak za śmiecia czy za biedaka? skoro ja to odbieram żartobliwie? no właśnie twój argument jest bezsensowny. Nie chodzi mi tu, żeby cie udupić czy, że cię nie lubie bo coś tam, chodzi o sam fakt, że po prostu coś ci we mnie nie pasuje nie wiem czemu i postanowiłeś ubrać pelerynę i mnie karać za wszystko bo tak. Trochę sprawiedliwości i wszyscy będziemy szczęśliwi. pozdrawiam

• Haha 1
Posted

Zamykam bo będziecie się tutaj tylko przedrzeżniać. Yelonek masz 24h na rozpisanie poprawnie wzoru skargi jailbreak jeśli skarga tego serwera dotyczy. Muszą zostać załączone dowody w postaci demka z mapy gdzie działa się akcja. W przeciwnym wypadku, skargę odrzucam.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Super 2
Posted (edited)

image.png 
Ogólnie za to ode mnie byś dostał półgodziny, obrażać kogoś bo ma słabą jakość mikrofonu. Każdy chyba takie miał. Rozumiem twoją frustrację lecz mute zasłużony.
Skargę odrzucam.

Edited by nightvz
  • Like 1
  • Super 1
Posted
UPS! Skarga odrzucona.
Jeżeli się z tym nie zgadzasz - skontaktuj się z nami!

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.

Sieć serwerów Counter Strike 1.6 & 2 - FAMECS.pl

FAMECS.pl to sieć serwerów counter strike 1.6 & 2. Od 2022 roku zbieraliśmy doświadczenie, by wylądować tu, gdzie teraz jesteśmy! Nowy, dojrzały i przejrzysty dla oka styl oraz czytelniejsze forum! Serwery counter strike 1.6 oraz counter strike 2 z różnymi modami - czekamy na Wasze propozycje!

Opcje

Partnerzy / sponsorzy

• Create New...

Important Information